Novice

Burja še vedno močno piha tudi pri naših najmlajših. Skupine iz enot otroškega vrtca Ajdovščina so pridno sodelovale tudi v teh mrzlih zimskih dneh. Otroci in vzgojiteljice ter starši so tudi v teh prazničnih dneh s svojo dobro voljo in poskrbeli za številne praznične pozornosti, ki so marsikomu ogrele srce. Otroci so s pomočjo staršev in ostalih družinskih članov pekli piškote, pripravljali novoletne voščilnice, darila in presenečenja.

  • Selo

Otroci iz vrtca Selo, ki ostajajo v varstvu so s pomočjo krajevne skupnosti  zelo lepo okrasili smreko, ki stoji ob vrtcu. Pri tem so sodelovali tudi ostali krajani in nastala je čudovita smreka z lučkami in ostalimi okraski.

  • Hubelj

Starši so skupaj z otroci doma pekli piškote, pripravljali novoletne voščilnice za starejše in pripravljali presenečenja, ki so jih kasneje pustili pred vrati in tako nekomu polepšali dan.

  • Ribnik

Otroci so s pomočjo slikic in pogovorov v vrtcu spoznali štiri osnovna čustva, kdaj jih občutimo in kako se vedemo. Skupaj s starši so nato doma raziskali čustva družinskih članov in jih zapisali in ilustrirali.