Novice

Izvirni program Občine Ajdovščina, Mladost na burji tudi v prihajajočem šolskem letu nadaljuje svojo vzgojno – učno poslanstvo.

Vpisi bodo, v sodelovanju z vrtcem in šolami ter organizacijami v naši lokalni skupnosti, potekali v septembru. Mladi na stopnjah Kastra in Burja bodo imeli čas za vpis do konca oktobra.

     

Otroci in mladi, ki bodo v program Mladost na burji vstopali prvič, bodo ob vpisu prejeli dnevnik ustrezne stopnje. V kolikor se bodo učitelji, skupaj z učenci in starši odločili za nadaljevanje sodelovanja tudi v prihajajočem programskem letu, bodo nove dnevnike Hubelj prejeli prvošolci in dnevnike Čaven četrtošolci. Dnevnike bodo otroci in učenci, ki se v program vključujejo kot skupina, prejeli v vrtcu oziroma šoli.

Učenci, ki bodo nadaljevali program kot posamezniki, bodo v sedmem razredu prejeli dnevnik Kastra. Dijaki in mladi bodo za nadaljevanje na zadnji stopnji burja prejeli dnevnik burja. Dnevnike bodo učenci in mladi, ki se v program vključujejo kot posamezniki, prejeli po pošti.

Informacije in podrobna navodila ter prijavnice za udeležence, ki se vpisujejo individualno so dostopne na spletni strani www.mladostnaburji.si.