Novice

Vsaj enkrat mesečno Mladinski svet Ajdovščina na srednji šoli Veno Pilon v Ajdovščini z mladimi popije »Kfje«. Med glavnim odmorom ob kavi z mladimi neformalno in povsem sproščeno poklepetajo o različnih temah, jih povprašajo kaj potrebujejo oz. zberejo njihove predloge in mnenja. Vsakokrat v družbo povabijo tudi predstavnike drugih organizacij, da mladim predstavijo svoje programe in priložnosti.

In tako smo se tudi mi s programom Mladost na burji pridružili prijetnemu klepetu ob kavi. Mladim smo skozi sproščen pogovor predstavili potek in namen programa ter na kakšen način se lahko mladi njihove starosti v program vključijo. Pokazali smo jim Burjine dnevnike in jim predstavili nekaj primerov aktivnosti, ki bi jih lahko vpisali med izvedene aktivnosti v svoje dnevnike.

          

Povabili smo jih k spremljanju poteka programa in informacij na naši spletni in FB strani oz. jih povabili naj se oglasijo kar pri nas v Hiši mladih, kjer ima program Mladost na burji svoj sedež. Ker si želimo, da bi se v program v kategoriji Burja, kjer značko osvajajo mladi med 15 in 21 let, vključilo čim več mladih, bomo s promocijo naših aktivnosti nadaljevali. Ključno je osebno srečanje z mladimi, kar se je tudi na klepetu z dijaki na Srednji šoli Veno Pilon zelo lepo pokazalo.

Torej, dragi mladi!

Če vas je zamikalo, da bi se priključili temu izvirnemu programu občine Ajdovščina, nikar ne oklevajte.

Več informacij o pogojih za vključitev najdete na spletni strani Mladost na burji, lahko nas pokličete na telefonsko številko 040 769 676 ali nam pišete na info@mladostnaburji.si.

Lahko se tudi osebno oglasite v naših prostorih (Inštitut za mladinsko politiko Ajdovščina) v Hiši mladih.

Dobrodošli!

vodja programa Mladost na burji, Urška Milač